Termeni si conditii

 

Scopul acestui website este de a furniza informatii medicale și a facilita comunicarea între medic si Dvs, in scopul  obtinerii de informatii personalizate, pentru intelegerea cat mai buna a starii Dvs. de sanatate.

Termeni si conditii ale site-ului NatalLife.ro

 1. Termeni generali

Prezentul document continand termenii si conditiile de utilizare a Site-ului www.NatalLife.ro (denumit in continuare “Termeni si Conditii”) stabileste care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita/accesa site-ul, ori poate utiliza in orice mod serviciile oferite prin intermediul Site-ului.

Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a acestor termeni si conditii. Vizitarea in continuare a acestui site presupune acceptarea integral a acestor termeni si conditii de utilizare a site-ului www.natallife.ro.

In intelesul Termenilor si Conditiilor:

“Site” inseamna in continuare site-ul de internet www.natallife.ro ;

“Administratorul Site-ului” inseamna in continuare S.C. NATAL LIFE S.R.L.

“Serviciul” inseamna orice serviciu oferit pe Site sau componenta a acestuia;

“Utilizatorul” inseamna in continuare orice persoana care viziteaza sau acceseaza Site-ul, care isi creaza cont pe Site sau care doreste sa utilizeze in orice mod sau utilizeaza efectiv Serviciul.

Neacceptarea acestor Termeni si Conditii, ori a oricarei prevederi din acestea, astfel cum acestea sunt formulate în prezentul act, atrage obligatia Utilizatorului de a inceta de indata accesarea Site-ului; accesarea sau vizitarea in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea.

Prin inregistrare, Utilizatorul accepta in intregime si neconditionat prevederile acestor Termeni si Conditii si intelege sa utilizeze Serviciul in stricta conformitate cu acestea. Utilizatorii care au un cont creat pe Site inteleg si accepta ca utilizarea in continuare a contului lor, precum si orice accesare sau vizitare in continuare a Site-ului, a oricarei pagini din acesta si/sau utilizarea Serviciului, precum si a oricarei componente a acestora constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si Conditiilor si a oricarei prevederi din acestea; neacceptarea Termenilor si Conditiilor de catre Utilizatorii mentionati mai sus atrage obligatia acestora de a inceta de indata accesarea Site-ului.

 1. Drepturile asupra continutului Site-ului

Continutul si elementele de grafica ale Site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la acestea, intreg continutul in format text si orice alt material, transmis sub orice forma de si catre Utilizatori (prin vizualizare directa pe Site, prin newslettere sau prin orice alte materiale legate direct sau indirect de Site) apartin Administratorului Site-ului si partenerilor sai si reprezinta continutul Site-ului. Prin derogare de la prevederea precedenta, nu apartin Administratorului Site-ului sau partenerilor sai acele materiale pentru care pe Site s-a indicat un alt titular de drepturi, ori un alt detinator sau o alta sursa si nici opiniile si/sau comentariile de orice fel exprimate de Utilizatorii Site-ului fata de materialele de orice fel postate pe Site sau fata de Continutul Site-ului in general.

In cazurile in care Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip este preluat de Administratorului Site-ului de la alti producatori/emitenti de continut sau materiale in fomat text, imagine, grafica, secvente video, dar fara a se limita la acestea, o asemenea preluare se realizeaza cu respectarea prevederilor legale si regulilor incidente in asemenea cazuri.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este exonerat de orice raspundere privind materialele, datele si informatiile, dar fara a se limita la acestea, preluate de la orice surse oficiale, inclusiv cele care au fost publicate avand scopul si caracterul de “comunicate de presa”. Utilizatorii inteleg si accepta ca toate informatiile, datele, materialele postate pe Site au doar un caracter informativ si orientativ si ca Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in niciun caz si in niciun mod pentru veridicitatea si validitatea Continutului Site-ului sau pentru orice efect juridic decurgand din utilizarea acestuia.

Utilizatorii se obliga sa respecte toate drepturile de autor si drepturile conexe acestuia si orice alte drepturi de proprietate intelectuala pe care Adminstratorul Site-ului si partenerii sai le detin asupra/in legatura cu Site-ul, Continutul acestuia, Serviciul, orice modul sau componenenta a acestora sau in legatura cu utilizarea acestora. Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii vreunei prevederi de mai sus in orice masura, vor putea fi trasi la raspundere fata de autorii/proprietarii Continutului Site-ului.
Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in Site si indiferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale, definite potrivit prezentului document ca fiind scopuri pur necomerciale, fara nicio intentie directa ori indirecta privind obtinerea de profituri sau castiguri de orice fel dintr-o asemenea utilizare. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in orice alte scopuri decat cele personale se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Administratorului Site-ului.

Este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia totala sau partiala, integrala sau modificata a continutului acestui Site sau a oricarei parti a acestuia efectuate in orice alte scopuri decat cele personale; Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului Site-ului in orice scopuri decat cele personale pot fi trimise  prin oricare dintre modalitatile indicate la pagina de Contact a Site-ului.

Orice persoană  care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site isi asuma obligatia de a nu prejudicia in niciun mod drepturile de autor pe care o terta persoana le-ar putea invoca in legatura cu materialele si informatiile transmise in orice mod catre Site, iar persoanele care expediaza in orice mod informatii ori materiale inteleg si accepta ca incalcarea in orice mod a acestei obligatii nu poate angaja in niciun mod raspunderea Administratorului Site-ului, ci numai raspunderea persoanelor respective.

Utilizatorii care expediaza in orice mod informatii ori materiale catre Site sunt de acord sa cedeze neexclusiv, pe termen nelimitat si pe toate teritoriile, in momentul trimiterii acestora catre Administratorul Site-ului, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si/sau retransmitere a continutului cu care contribuie sau posteaza pe Site. Administratorul Site-ului nu poate fi considerat responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul postat pe Site de catre orice persoana, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Este strict interzisa postarea pe Site a oricarui continut, incluzand materiale, comentarii, imagini, secvente video, dar fara a se limita la acestea, care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricarora din prevederile Termenilor si Conditiilor, Administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului Utilizatorului la orice Serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut expediat de Utilizator in vederea postarii catre Site ori pentru modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site sau pentru desfiiintarea contului Utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul le ofera doar o platforma de comunicare si ca doar ei singuri raspund pentru orice informatii oferite si pentru orice efecte juridice si/sau comerciale derivand din acestea.

 1. POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

  S.C. NATAL LIFE S.R.L., in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.natallife.ro, respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplicat prezenta Politica de confidentialitate.

  Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si Politicii de confidentialitate, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

  S.C. NATAL LIFE S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.natallife.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. Datorita acestui fapt, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

  Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru website-ul din domeniul www.natallife.ro si pentru care S.C. NATAL LIFE S.R.L. are calitatea de autor/proprietar/administrator.

  Website-ul www.natallife.ro va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmeaza. In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

  PRELUCRAREA ȘI PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL.

  S.C. NATAL LIFE S.R.L. se conformează legislației privind protecția datelor cu caracter personal și bunele practici în domeniu și asigură un climat de transparență, siguranță și încredere pentru toti cei ce apelează la serviciile S.C. NATAL LIFE S.R.L.

  Prelucrează în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protecţia datelor, denumit în continuare „RGPD”), datele dumneavoastră cu caracter personal cu bună credință şi în
  realizarea scopurilor specificate în prezenta Notă de informare.

  Colectarea de date cu caracter personal.

  NatalLife poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca ni le furnizati voluntar. Formularul de inregistrare prezentat pe site cere informatii prin care puteti fi identificat sau prin care va putem contacta.

  Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastra.

  Pentru a livra serviciile pe care le-ati cerut sau achizitionat.

  Pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru dumneavoastra.

  Pentru a asigura accesul la sectiuni cu acces limitat ale site-ului.

  Pentru a factura, a coresponda, a incheia contracte si anexe la contracte, a efectua plati.

  Pentru efectuare plata, sunt necesare date cu caracter personal.

  La plata prin card, formularele de plata online prezentate de dumneavoastra,  trebuie completate cu toate informatiile solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

  Acestea sunt intrebuintate pentru:

  facturarea produselor/serviciilor comandate de catre dumneavoastra;
  efectuarea platii online;
  asigurarea securitatii tranzactiei eCommerce/platii online prin aplicarea de filtre antifrauda.

  NatalLife colecteaza informatii si le prelucreaza in date statistice  in urmatoarele scopuri:

  Pentru a imbunatati securitatea accesului.

  Pentru a imbunatati uzabilitatea si a va furniza un serviciu cat mai bun.

  Adresa dumneavoastra de email este folosita pentru corespondență, NatalLife o poate utiliza, inclusiv in a le furniza unor terti, doar avand acceptul dumneavoastra.

  NatalLife poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti, daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru: (a) conformarea la rigorile legii; (b) protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale NatalLife si ale site-urilor sale web, sau (c) actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii sau a persoanelor publice.

  Atunci cand suntem solicitati sa furnizam date cu caracter personal sau ni se permite acest lucru, vor fi dezvaluite doar acele date necesare indeplinirii obiectului solicitarii.

  NatalLife nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

  Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 506/2004, catre institutiile abilitate.

  Drepturile dumneavoastră în ceea ce priveşte datele cu caracter personal.
  Vă informăm, că, potrivit art. 12-22 din RGPD și a actelor normative interne aprobate în vederea implementării Regulamentului General UE, aveţi următoarele drepturi:

  • dreptul de informare şi de acces la datele dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul la rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal;
  • dreptul la ştergerea datelor („dreptul de a fi uitat”, în mediul on-line);
  • dreptul la restricţionarea prelucrării;
  • dreptul la portabilitatea datelor;
  • dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră, în cazul datelor cu caracter personal;
  • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, ceea ce înseamnă ca aveți dreptul de a solicita şi de a obţine retragerea, anularea şi reconsiderarea oricărei decizii
   care produce efecte juridice asupra dumneavoastră, adoptată exclusiv în baza unei
   operaţiuni de prelucrare a datelor cu caracter personal prin mijloace automatizate.

  Pentru a vă exercita aceste drepturi, timiteţi o solicitare scrisă, datată şi semnată – în atenţia Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal din cadrul S.C. NATAL LIFE S.R.L., prin email la adresa office@natallife.ro.
  Solicitarea dumneavoastră va fi analizată şi vi se va răspunde în termen de 30 zile de la
  primirea solicitării, conform RGPD și a actelor normative interne aprobate în vederea
  implementării RGPD.

  Minori.

  NatalLife poate oferi servicii care sa fie cumparate de catre minori, cu recomandarea de a fi asistati/supravegheați de catre parinti/tutore.

  Impunerea acestei Politici de Confidentialitate.

  Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal, prelucrate de catre NatalLife  si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

S.C. NATAL LIFE S.R.L. se conformează legislației privind protecția datelor cu caracter personal și bunele practici în domeniu și asigură un climat de transparență, siguranță și încredere pentru toti cei ce apelează la serviciile S.C. NATAL LIFE S.R.L.

Prelucrează în conformitate cu Regulamentul (UE) nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind protecţia datelor, denumit în continuare „RGPD”), datele dumneavoastră cu caracter personal cu bună credință şi în
realizarea scopurilor specificate în prezenta Notă de informare.

Conform cerintelor Legii, Administratorul Site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Utilizatori. Va informam ca datele personale pe care Utilizatorii le furnizeaza Administratorului Site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a Serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Administratorului Site-ului a serviciilor pe internet, servicii de sanatate, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica si/sau furnizare bunuri si servicii.

Fiecare Utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

In momentul crearii contului, fiecare Utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de Administratorul Site-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii.

Conform Legii , fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa Serviciul oferit de catre Administratorul Site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi, fiecare Utilizator poate face o cerere in acest sens, pe care sa o trimita apoi la adresa Administratorul Site-ului.

 1. Tarife si plati

Avand in vedere ca anumite Servicii disponibile prin intermediul Site-ului sunt contra cost, Utilizatorul se obliga sa achite catre Administratorul Site-ului tariful pentru respectivele Servicii, potrivit informatiilor disponibile pe Site in pagina de plata. Un Utilizator va putea accesa Serviciile respective conform prevederilor prezentelor Termeni si conditii si conform informatiilor disponibile pe site numai dupa autentificare si plata tarifelor corespunzatoare.

Administratorul Site-ului nu va pretinde si Utilizatorul nu este obligat sa plateasca vreun tarif suplimentar in afara de cele mentionate pe Site. Utilizatorul nu poate cere rambursarea acestui tarif in nicio situatie in care a incalcat oricare din prevederile prezentelor Termeni si conditii.

Administratorul Site-ului isi rezerva dreptul de a schimba tarifele pentru oricare dintre Servicii si de a stabili noi tarife in orice moment, potrivit propriei sale optiuni. Orice modificare de tarife va deveni operanta imediat. Sunt aplicabile urmatoarele reguli pentru transferul de la Utilizator catre Administratorul Site-ului a tarifelor corespunzatoare Serviciilor prestate in favoarea Utilizatorului: (a) Utilizatorul va transfera in avans Administratorului Site-ului contravaloarea Serviciilor, plata sumei fiind considerata efectuata doar la momentul la care contul bancar al Administratorului Site-ului va fi fost creditat cu suma respectiva, iar banca va fi confirmat operatiunea prin extras bancar sau alte documente bancare similare eliberate Administratorului Site-ului; (b) Utilizatorul intelege si accepta ca rambursarea de catre Administratorul Site-ului a sumelor platite de acesta catre Administratorul Site-ului pentru serviciile prestate, indiferent de motivul invocat sau de cuantumul sumei, nu este posibila. Plata se va putea face prin card, potrivit instrucţiunilor disponibile pe Site. Avand in vedere efectuarea platii prin card, Utilizatorul se supune in intregime termenilor si conditiilor operatorului de plati, S.C. NATAL LIFE S.R.L.  fiind absolvita in intregime de orice raspundere cu privire la orice probleme intalnite in efectuarea platii.

Utilizatorul intelege si este de acord ca orice situație să fie comunicata Administratorului Site-ului.

 1. Legatura cu alte site-uri

Utilizatorii inteleg si accepta ca Site-ul poate contine legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet, inclusiv site-uri personale (bloguri), site-urile furnizorilor de produse si/sau servicii catre care trimit bannerele publicitare postate pe Site ori microsite-uri publicitare, dar fara a se limita la acestea, care sunt considerate de Administratorul Site-ului utile in legatura cu Continutul Site-ului, dar care nu se afla sub controlul sau indrumarea sa.

Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in ceea ce priveste continutul sau opiniile exprimate pe toate site-urile de internet mai sus mentionate, precum si corectitudinea si exactitatea acestora, iar Utilizatorii inteleg si accepta ca aceste site-uri de internet nu sunt monitorizate, controlate sau verificate in orice mod de catre Administratorul Site-ului. Includerea unei legaturi sau trimiteri catre alte site-uri de internet nu implica aprobarea in vreun fel a acestora de catre Administratorul Site-ului. In momentul in care Utilizatorii acceseaza aceste site-uri de internet, ei o fac pe riscul lor, cunoscand ca utilizarea serviciilor oferite de aceste site-uri este supusa conditiilor stabilite de administratorii acestor site-uri.

 1. Limitarea raspunderii.

S.C. NATAL LIFE S.R.L., Administratorul, precum si natallife.ro, nu pot fi considerati raspunzatori pentru nici un prejudiciu sau pierdere de orice fel.

Administratorul Site-ului nu isi asuma obligatia si nu garanteaza implicit sau expres pentru continutul de orice fel al Site-ului sau pentru intreg continutul oferit de catre Utilizatori. Administratorul Site-ului va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in Site si va incerca sa corecteze erorile si omisiunile cat mai repede posibil.

Administratorul Site-ului nu ofera niciun fel de garantii sau raspundere pentru Continutul Site-ului si in nicio situatie nu poate fi facut raspunzator pentru nicio pierdere sau prejudiciu ce ar putea rezulta din utilizarea oricarei parte, secventa, modul al Continutului de pe Site sau din imposibilitatea utilizarii acestuia, indiferent de cauza acesteia ori din interpretarea eronata a oricaror prevederi ale Continutului Site-ului.

Utilizatorii inteleg si accepta ca furnizarea Serviciului poate fi afectata de anumite conditii obiective, precum si ca orice servicii oferite prin intermediul Site-ului sunt oferite potrivit principiului “asa cum sunt”, “asa cum sunt disponibile”, iar Utilizatorii folosesc aceste servicii pe riscul lor. In consecinta, Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere nici cu privire la orice informatii si date din Continutul Site-ului, inclusiv, dar nu numai cele privind textul, imaginile, secventele video, avatarurile, blogurile sau orice alta activitate legata de utilizarea, precum si niciun alt efect juridic derivand din acestea.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere in eventualitatea producerii oricarei opriri, intreruperi, ingreunari, disfunctionalitati sau erori in functionarea Site-ului, in situatia unei erori tehnice de orice fel sau oricaror erori in furnizarea Serviciului, precum si in orice situatie in care nu ar dovedi cert ca orice erori sau probleme de natura tehnica din cele mentionate mai sus se datoreaza in mod direct si exclusiv culpei grave a Administratorului Site-ului.

In mod expres, Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru orice fel de daune directe, indirecte, rezultate din utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul precum si din utilizarea Continutului Site-ului in orice mod sau orice efecte juridice derivand din aceasta.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Administratorul Site-ului este absolvit de orice raspundere pentru mesajele publicitare postate pe Site sau prin intermediul Serviciului, precum si pentru bunurile sau serviciile furnizate de catre autorii acestor mesaje publicitare.

In cazurile de forta majora, Administratorul Site-ului si/sau operatorii, directorii, angajatii si reprezentantii sai, sunt exonerati total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la acestea, erori de functionare ale echipamentului tehnic al Administratorului Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, atacurile informatice de orice fel si interferarea cu programe informatice malitioase, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, greva etc.

Utilizatorii sunt de acord sa protejeze, sa asigure si despagubeasca integral pe Administratorul Site-ului si/sau pe operatorii, angajatii si reprezentantii sai de si impotriva oricaror cereri, pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri, cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune a Utilizatorului in legatura cu utilizarea Serviciului sau orice alt aspect in legatura cu Serviciul.

 1. Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor si ale Administratorului Site-ului, prevazute de Termeni si Conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si Conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare. Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si Conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

 1. Modificarea Termenilor si Conditiilor

Administratorul Site-ului are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si Conditii sau Termenii si Conditiile in intregime, fara nicio notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare va fi considerata ca fiind acceptata deplin si neconditionat de catre oricare dintre Utilizatori prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site sau de Serviciu ori prin accesarea Site-ului, intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a Serviciului.

 1. CONDIŢII REFERITOARE LA ACCESAREA SERVICIILOR (CONVENȚIA)

Serviciile disponibile prin intermediul Site-ului sunt accesate de dvs. cu respectarea urmatorilor termeni si conditii:

 1. Accesarea Serviciilor.

Prin intermediul Serviciului, Administratorul Site-ului intermediază interacțiunea între user si medicul ales de user, punând la dispoziție informații detaliate despre medicii colaboratori si programul disponibil al acestora.

Administratorul Site-ului oferă User-ului  posibilitatea de a primi un consult medical de specialitate online și furnizeaza servicii de informare pe teme medicale.

Informatia prezentata pe acest site are caracter informativ si nu poate substitui recomandarile date de medici.

Administratorul Site-ului furnizeaza Serviciul, sub rezerva respectarii de catre Utilizator a prevederilor prezentei Conventii.

 1. In toate cazurile de urgență medicală apelați la numărul de telefon 112.
 2. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului nu pot fi considerate consultatii complete sau analize medicale de specialitate.

Avand in vedere insusi modul in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita este posibila, prin completarea cu un consult medical realizat in persoana de un medic specialist.

 1. Serviciile oferite prin intermediul Natallife.ro,  reprezinta sfaturi medicale complete pe baza simptomelor  si informațiilor furnizate de catre Utilizator. Datorita acestui lucru, trebuie sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti poate sa determine neadaptarea recomandărilor, la starea dumenavoastra reala de sanatate. Prin urmare, trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor care ii sunt aduse la cunostinta, medicul  nu poate diferentia cu certitudine acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastra. Dacă sunt simptome legate de starea dumneavoasra de sănătate ce ingrijoreaza major este necesară vizita la medic.
 2. Când alegeți să folosiți serviciile NatalLife, aveți opțiunea să selectați specialitatea, serviciul si medicul conform criteriilor proprii. Informațiile despre medici si competențele lor, sunt oferite de medici, aceștia fiind responsabili de veridicitatea lor.
 3. Utilizatorii trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe recomandarile medicale furnizate de medicul specialist ( investigații și analize recomandate). De asemenea, să țină cont de faptul că în multe situații diagnosticul medical necesita si consultarea fizica a persoanei, de catre un medic specialist.
 4. Prin simpla acceptare a prezentei Conventii, Utilizatorul certifica Administratorul Site-ului ca are cel putin 18 ani. Copiii sub 18 ani pot beneficia de Serviciile site-ului cu acordul părinților/tutorelui.  Utilizatorul certifica, de asemenea, prin simpla acceptare a prezentei Conventii, ca potrivit prevederilor legale in materie are dreptul sa utilizeze si sa acceseze Serviciul, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciului.
 5. Pentru a beneficia de Serviciul medical dorit, Utilizatorul v-a achizitiona Serviciul și v-a face o programare, selectând specialitatea si medicul pe care dorește să-l consulte.

La achiziționarea serviciului și în timpul efectuării programarii, v-a specifica modalitatea prin care dorește să primească serviciul (telefonic, online prin skype/whatsapp, email) si v-a furniza informațiile respective de contact.

La programare, v-a selecta ora dorita din programul disponibil, după care v-a introduce codul comenzii si v-a confirma informațiile de contact prin care se v-a primi serviciul.

Utilizatorul are obligația să confirme programarea cu minim 24 de ore anterior orei programate, acest lucru se face din contul personal sau accesând linkul primit prin email.

În cazul neconfirmării programarea este anulată, Utilizatorul are opțiunea de a reprograma la o altă oră/dată.

 1. Utilizatorii vor apela la Serviciul oferit de Administratorul Site-ului in situatiile in care doresc o opinie medicala, un diagnostic sau doresc informatii suplimentare.

Prin accesarea serviciului, Utilizatorii înteleg că în cadrul consultului online,  doctorii oferă consult instant şi consiliere pentru urgenţe minore, consultatii medicale cu privire la problemele de sanatate ale utilizatorului sau ale altei persoane, pe probleme medicale particularizate. De asemenea pot oferi recomandări pentru investigații necesare unui diagnostic complet, interpretări de analize, diagnostice prezumtive, precum şi tratament medical de primă intenţie. Totodată, aceştia pot elibera adeverinţe valabile în orice ţară din Uniunea Europeană, reţete, trimiteri şi scutiri medicale.

 1. Utilizatorul v-a intelege ca Administratorul Site-ului nu este responsabil de informațiile si recomandarile medicale furnizate prin intermediul Serviciilor, acestea se bazează pe experiența și competența fiecărui medic în parte.
 2. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentei Conventii ori intereselor Administratorul Site-ului sau altor persoane, confera Administratorul Site-ului dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de Administratorul Site-ului dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.
 3. Utilizatorul intelege si accepta ca prin intermediu Serviciilor, Administratorul Site-ului ofera posibilitatea de a beneficia de informatii de natura medicala generale sau specializate din partea unui medic specialist, de opiniile avizate ale medicilor, sfaturile si orice alte informatii despre sanatate. Informațiile sunt personalizate, fiind bazate pe descrierile si investigațiile furnizate de catre Utilizator.

In aceste condiții, Administratorul/ Natallife.ro  nu are nici o obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; continutul fisierelor transmise de Utilizatori, colaboratorii si partenerii contractuali ai Administratorul Site-ului prin utilizarea Serviciilor; informatiile receptionate de Utilizatori in urma utilizarii Serviciilor; orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor.

 1. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. In cazul in care considerati ca simptomele dvs. reprezinta o urgenta medicala, contactati imediat medicul si/sau serviciul de ambulanta. Administratorul Site-ului recomanda efectuarea consultațiilor anuale si screeningul conform vârstei. Folosirea oricaror informatii furnizate prin intermediul Serviciilor va fi facuta de Utilizator in intregime pe propria raspundere.

CONDIŢIILE REFERITOARE LA UTILIZAREA SERVICIILOR DE PROMOVARE PE INTERNET PENTRU CLINICI, CABINETE, MEDICI, DISTRIBUITORI DE ECHIPAMENTE MEDICALE ETC

1. Utilizatorul se obligă să pună la dispoziţia Administratorului Site-ului toate materialele şi informaţiile necesare promovării produselor şi serviciilor acestuia conform opţiunilor formulate în pagina corespunzătoare din Site. Utilizatorul îşi asumă întreaga răspundere pentru conţinutul campaniei de promovare derulată pe Site pe baza informaţiilor şi materialelor furnizate Administratorului Site-ului, pentru materialele publicitare utilizate (inclusiv pentru ideile şi mesajele conţinute de acestea) şi pentru conţinutul paginilor de internet la care vor trimite materialele utilizate în această campanie, dacă e cazul. Administratorul Site-ului va putea refuza includerea materialelor publicitare ale campaniei pe Site, în totalitate sau în parte, în toate situaţiile în care va aprecia că această măsură este necesară, în orice moment pe durata prezentului contract.

2. Declaraţii şi garanţii. Utilizatorul declară şi garantează că deţine toate autorizaţiile cerute de lege pentru produsele şi / sau serviciile promovate prin intermediul Site-ului, şi că potrivit prevederilor legale aplicabile acestora este pe deplin autorizat să presteze serviciile şi / sau să comercializeze produsele promovate. Utilizatorul se obligă să apere Administratorul Site-ului împotriva oricăror acţiuni în justiţie, proceduri, pretenţii sau cereri de orice fel formulate de către orice terţe persoane sau autorităţi în legătură cu materialele publicitare furnizate de Utilizator, cu drepturile de orice fel invocate de Utilizator şi / sau de terţi asupra acestora, cu obligaţiile de orice fel încălcate de Utilizator în legătură cu produsele şi / sau serviciile promovate pe Site, şi să despăgubească Administratorul Site-ului faţă de orice cheltuieli şi costuri (inclusiv cheltuielile de judecată) angajate în legătură cu cele de mai sus.