Accesul

 

CONDIŢII REFERITOARE LA ACCESAREA SERVICIILOR.

Serviciile disponibile prin intermediul Site-ului sunt accesate de dvs. cu respectarea urmatorilor termeni si conditii:

 1. Accesarea Serviciilor.

Prin intermediul Serviciului, Administratorul Site-ului intermediază interacțiunea între user si medicul ales de user, punând la dispoziție informații detaliate despre medicii colaboratori si programul disponibil al acestora.

Administratorul Site-ului oferă User-ului  posibilitatea de a primi servicii din partea unui medic de specialitate de la distanta ( consultanta, consiliere, interpretare rezultate) și furnizeaza servicii de informare pe teme medicale.

Informatia prezentata pe acest site are caracter informativ si nu poate substitui recomandarile date de medicii specialisti.

Administratorul Site-ului furnizeaza Serviciul, sub rezerva respectarii de catre Utilizator a prevederilor prezentei Conventii.

 1. In toate cazurile de urgență medicală apelați la numărul de telefon 112.
 2. Serviciile furnizate prin intermediul Site-ului nu pot fi considerate consultatii complete sau analize medicale de specialitate.

Avand in vedere insusi modul in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita este posibila, prin completarea cu un consult medical realizat in persoana de un medic specialist.

 1. Serviciile oferite prin intermediul Natallife.ro,  reprezinta sfaturi medicale complete pe baza simptomelor  si informațiilor furnizate de catre Utilizator. Datorita acestui lucru, trebuie sa acceptati faptul ca o descriere incorecta sau incompleta a simptomelor pe care le transmiteti poate sa determine neadaptarea recomandarilor, la starea dumenavoastra reala de sanatate. Prin urmare, trebuie sa intelegeti ca, in ansamblul situatiilor care ii sunt aduse la cunostinta, medicul  nu poate diferentia cu certitudine acele forme grave de formele mai putin grave ale simptomelor descrise de dumneavoastra. Dacă sunt simptome legate de starea dumneavoasra de sănătate ce ingrijoreaza major este necesară vizita la medic, in caz de urgenta sunati la 112.
 2. Când alegeți să folosiți serviciile NatalLife, aveți opțiunea să selectați specialitatea, serviciul si medicul conform criteriilor proprii. Informațiile despre medici si competențele lor, sunt oferite de medici, aceștia fiind responsabili de veridicitatea lor.
 3. Utilizatorii trebuie sa isi fundamenteze actiunile viitoare pe recomandarile medicale furnizate de medicul specialist ( investigații și analize recomandate). De asemenea, să țină cont de faptul că în multe situații diagnosticul medical necesita si consultarea fizica a persoanei, de catre un medic specialist.
 4. Prin simpla acceptare a prezentei Conventii, Utilizatorul certifica Administratorul Site-ului ca are cel putin 18 ani. Copiii sub 18 ani pot beneficia de Serviciile site-ului cu acordul părinților/tutorelui.  Utilizatorul certifica, de asemenea, prin simpla acceptare a prezentei Conventii, ca potrivit prevederilor legale in materie are dreptul sa utilizeze si sa acceseze Serviciul, si isi asuma responsabilitatea completa pentru alegerea si utilizarea Serviciului.
 5. Pentru a beneficia de Serviciul medical dorit, Utilizatorul v-a achizitiona Serviciul și v-a face o programare, selectând specialitatea si medicul pe care dorește să-l consulte.

La achiziționarea serviciului și în timpul efectuării programarii, v-a specifica modalitatea prin care dorește să primească serviciul (telefonic, online prin telegram/whatsapp, email) si v-a furniza informațiile respective de contact.

La programare, v-a selecta ora dorita din programul disponibil al medicului ales, după care v-a introduce codul de plata si v-a confirma informațiile de contact prin care doreste sa primeasca serviciul.

Utilizatorul are obligația să confirme programarea cu minim 24 de ore anterior orei programate, acest lucru se face din contul personal sau accesând linkul primit prin email.

În cazul neconfirmării programarea este anulată, Utilizatorul are opțiunea de a reprograma la o altă oră/dată.

 1. Utilizatorii vor apela la Serviciul oferit de Administratorul Site-ului in situatiile in care doresc o opinie medicala, un diagnostic sau doresc informatii suplimentare.

Prin accesarea serviciului, Utilizatorii înteleg că în cadrul consultului online,  doctorii oferă consult instant şi consiliere pentru urgenţe minore, informatii medicale cu privire la problemele de sanatate ale utilizatorului sau ale altei persoane, pe probleme medicale particularizate. De asemenea pot oferi recomandări pentru investigații necesare unui diagnostic complet, interpretări de analize, diagnostice prezumtive, precum şi tratament medical de primă intenţie. Totodată, aceştia pot elibera adeverinţe valabile în orice ţară din Uniunea Europeană, reţete, trimiteri şi scutiri medicale.

 1. Utilizatorul v-a intelege ca Administratorul Site-ului nu este responsabil de informațiile si recomandarile medicale furnizate prin intermediul Serviciilor, acestea se bazează pe experiența și competența fiecărui medic în parte.
 2. Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate privind Serviciile sau in legatura cu acestea. Orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare frauduloasa, abuziva sau ilegala a Serviciilor sau orice incercare a oricarui Utilizator de utilizare a Serviciilor impotriva prevederilor prezentei Conventii ori intereselor Administratorul Site-ului sau altor persoane, confera Administratorul Site-ului dreptul de a intrerupe ori suspenda pe durata decisa discretionar de Administratorul Site-ului dreptul Utilizatorului de a utiliza in intregime sau in parte Serviciile ori de a accesa Site-ul.
 3. Utilizatorul intelege si accepta ca prin intermediu Serviciilor, Administratorul Site-ului ofera posibilitatea de a beneficia de informatii de natura medicala generale sau specializate din partea unui medic specialist, de opiniile avizate ale medicilor, sfaturile si orice alte informatii despre sanatate. Informațiile sunt personalizate, fiind bazate pe descrierile si investigațiile furnizate de catre Utilizator.

In aceste condiții, Administratorul/ Natallife.ro  nu are nici o obligatie ori raspundere privind urmatoarele, dar fara a se limita la acestea: Utilizatorii care acceseaza Serviciile prin intermediul Site-ului; continutul fisierelor transmise de Utilizatori, colaboratorii si partenerii contractuali ai Administratorul Site-ului prin utilizarea Serviciilor; informatiile receptionate de Utilizatori in urma utilizarii Serviciilor; orice consecinte care pot deriva din cele mentionate mai sus; actiunile care pot fi / nu pot fi intreprinse de catre oricare Utilizator sau oricare persoane, ca rezultat direct sau indirect al utilizarii Serviciilor.

 1. Administratorul Site-ului nu poate fi tras la raspundere in orice mod ori masura pentru orice fel de actiuni desfasurate de catre Utilizator si nici pentru utilizarea in orice mod a Serviciilor sau orice alta activitate in legatura cu Serviciile. Utilizatorul apeleaza la Servicii pe propria raspundere. In cazul in care considerati ca simptomele dvs. reprezinta o urgenta medicala, contactati imediat medicul si/sau serviciul de ambulanta. Administratorul Site-ului recomanda efectuarea consultațiilor anuale si screeningul conform vârstei. Folosirea oricaror informatii furnizate prin intermediul Serviciilor va fi facuta de Utilizator in intregime pe propria raspundere